Notranja vrata

Notranja vrata so veliko več kot le element, ki odpira ali zapira prostor. So pomemben del notranje opreme, ki nam pomaga spremeniti naše bivalne prostore v dom. Z izbiro dekorja, detajlov in kljuke lahko prostorom dodamo osebno noto, naš stil ter toplino in prijetnost bivanja.

CPL Vrata

Kratica CPL (Continuous Pressure Laminate) je kontinuirano stiskan laminat in je zaradi svoje strukture izjemno odporen na udarce in praske. Zato so CPL vrata posebej primerna za družine z majhnimi otroci, lastnike hišnih ljubljenčkov in tudi javne prostore, hotele, … Izpostavljenost svetlobi ne deformira izgeda površine, vzdrževanje in čiščenje pa je preprosto. Na izbiro je veliko različnih dekorjev, tudi v 3D strukturi površine. Izbira CPL notranjih vrat predstavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Furnirana vrata

Furnir je naravni material pridobljen s postopkom žaganja, rezanja ali luščenja hlodovine, s katerim je prekrito vratno krilo. Z naravnim izgledom v prostor vnese toplino in domačnost. Je naravni material, ki je občutljivejši na praske in udarce in zahteva dodatno nego, vendar imajo primerno vzdrževana furnirana vrata dolgo življenjsko dobo in jih za notranja vrata priporočamo kupcem, ki cenijo kvaliteto in so zato pripravljeni plačati več.

Lakirana vrata

Lakirana notranja vrata so manj odporna na udarce in praske, vendar omogočajo izbiro katerekoli barve po RAL lestvici. Čiščenje in vzdrževanje je preprosto.

Galerija dekorjev vrat:

Za več informacij se obrnite na našega svetovalca, ki vam lahko opravi brezplačne meritve in vam predstavi možnosti notrajnih vrat, dekorje, kljuke in odgovori na vsa vaša vprašanja ali pa nas kontaktirajte in obiščite v salonu.

ekipa smArt wood

KONTAKTIRAJTE NAS

 

Scroll Up