Talne obloge

V ponudbi imamo talne obloge priznanega proizvajalca Lico. Izbirate lahko med vinilom, laminatom, parketom, pluto in drugimi talnimi oblogami.

Lico VINYL vinilna talna obloga je skupno ime za široko izbiro PVC talnih oblog. Je odlična izbira za uporabo v zasebnih domovih, pisarnah, gastronomskih prostorih, površinah za vzdrževanje, trgovinah ali butikih.

Plavajoči pod z vinilno vrhnjo plastjo je odporen na praske, umazanijo in hkrati zelo enostaven za nego. Na voljo je v različnih vzorcih in modelih, od antičnih lesenih talnih plošč in drugih lesenih oblog in klasičnih vzorcih, kot tudi več stilov in naravnih učinkov kamna.

Vinil talna obloga je popolnoma okolju prijazna, povsem varna, nima negativnega vpliva na naravo ali ljudi.

Prav vsaka izbira v paleti LICO Vinyl vinilnih talnih oblog je cenovno dostopna. Obenem je izredno udobna, lepa in nezahtevna, zato je pisana po meri sodobnega prostora.

Vinilne talne obloge so proizvedene v švicarskem podjetju LICO.

Ob nakupu talnih oblog nudimo tudi polaganje po ugodnih cenah.

Nekatere dekorje si lahko ogledate v živo v našem salonu.

Za več informacij se obrnite na našega svetovalca, ki vam lahko opravi brezplačne meritve in vam predstavi možnosti talnih oblog, dekorje, kljuke in odgovori na vsa vaša vprašanja ali pa nas kontaktirajte in obiščite v salonu.

ekipa smArt wood

KONTAKTIRAJTE NAS

Scroll Up